Kunderne har gennem årene sagt…

bent_jensen_M6Q2749_2“I ledergruppen var der enighed om, at vi som en udviklingsorienteret bank måtte skabe en salgskultur med fokus på den enkelte medarbejders udviklingspunkter. Med 40 afdelinger i banken måtte vi hente ekstern hjælp til at gennemføre dette uddannelsesforløb og stod derfor over for et valg af leverandør på området.

Når valget faldt på Kim Langvad skyldes det primært, at vi oplevede Kim som meget lyttende og interesseret i at finde de behov, vi efterspurgte i banken. Han har forstået vore ønsker til uddannelse og træning og på en god måde kommet tilbage med et uddannelsesforløb, der er tilpasset vores ønsker.

Vi oplevede ham som engageret i netop vores forløb og han blev i forløbet opfattet som ”medarbejder i banken” frem for ekstern instruktør.

Han har formået at leve sig ind i de værdier og holdninger, vi har kommunikeret internt, så uddannelses- og træningsforløb har fungeret som en helhed. Det har betydet, at organisationen har taget fantastisk godt imod projektet, der efter min opfattelse blev en stor succes.”

Bent Jensen, Tidligere bankdirektør i Spar Nord og Sparbank
“En super inspirerende start på året. En overflod af spændende indslag.”

Kick-Off arrangement for ledergruppe
“Konsulentbistanden har givet mig masser af inspiration og materiale til at komme videre som leder.”
Personlig coaching af mellemleder
“Vi blev en oplevelse rigere. Jeg fandt igen ud af, hvor vigtig en god salgsteknik er for mit daglige arbejde.”
Kursist på SalgsRådgiver-uddannelse
Back to Top